Търсене - BUSQUEDA

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК
За всяка Ваша грижа, нужда или проблем има молитва и може да се намери разрешение.
ВЪПРОСИ КЪМ СВЕЩЕНИКА: http://santa-lucia.site/

06 септември, 2010

БПЦ ОБЩИНИ В ИСПАНИЯ

КАТАЛУНИЯ - БАРСЕЛОНА

БПЦО "СВ. БОГОРОДИЦА", адрес: Parroquia de Santa Maria Reina,Avenguda d´Espluges, 103

Завеждащ енорията иеромонах Авенир Георгиев, е-mail: igeorgiev@fe.unl.pt

Основателят на тази църковна община ставр. ик. Иван Бонев, Архиерейски наместник за Испания и Португалия, се престави в Господа на 17 януари 2010 г. БОГ ДА ГО ПРОСТИ И ДА БЪДЕ ВЕЧНА ПАМЕТТА МУ. Беше прекрасен човек, учител и възпитател в Дух.семинария, достоен свещеник на БПЦ в нелеката и отговорна дейност за душевното спасение на българите ни зад граница!МАДРИД - СЕГОВИЯ

БПЦ "СВЕТО БОГОЯВЛЕНИЕ" - СЕГОВИЯ
свещ. Юлий Николов (rev. Yuliy Nikolov)
тел. +34/ 659963052
e-mail: ortodox@gmail.com

ОБЛАСТ ВАЛЕНСИЯ

БПЦ "СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ"
Завеждащ енорията свещ. прот. Александър - Сашо Николов Великов, (rev. Sasho Nikolov Velikov)

IGLESIA ORTODOXA BÚLGARA EN DENIA
Църква/iglesia: “Еrmita de Santa Lucia” – parroquia “Santos Kiril y Metodiy”, Адрес: „Camíno de lа Ermita de Santa Lucia” 29,гр. Дения (Аликанте)
тел. 0034/ 690109682
e-mail: rev_aleksandar@yahoo.es

КАК ДА СТИГНЕМ ДО ХРАМА:
Когато влизете в Дения вървите по “av. de Alicante”, минавате покрай автогарата (това е „Plaza Archiduque Carlos”) и свивате в ляво по “calle Patricio Ferrándiz”, на светофара свивате в дясно по „Calle Diana” и карате все на право, преминавате през жп. прелеза и продължавате по „Camí de San Juan”, минавате през едно кръгово и продължавате на право до „Assagador de Santa Llucia”, тук на това кръстовище леко завивате в ляво, за да останете на „Assagador de Santa Llucia”, тдва е третата и най-малка улица, след около 150 м. ще стигнете до старческия дом „Residencia municipal de tercera edad Santa Lucia”, който се пада от лявятя ви страна, там ще видите площадка за паркиране покрита с грава, в дъното на паркинга има пътека, също покрита с грава, коята ще ви изведе на широка площадка в края на която се намира параклиса. Това е най-удобното място за паркиране.
Друг маршрут: когато стигнете до кръговото взимате третата отбивка „Camí de Santa Llucia” и следите табелете до „Camí de l’Ermita de Santa Lucia”, карате до края на улицата – срещу вас е параклиса. Тук мястото за паркиране е малко, а улицата по-тясна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар