Търсене - BUSQUEDA

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК
За всяка Ваша грижа, нужда или проблем има молитва и може да се намери разрешение.
ВЪПРОСИ КЪМ СВЕЩЕНИКА: http://santa-lucia.site/

07 май, 2011

НАШИЯТ ПАРАКЛИС - LA ERMITA DE SANTA LUCIA EN DENIA

ERMITA DE SANTA LUCIA - DENIA

IGLESIAORTODOXA BULGARA
PATRIARCADO BULGARO

PARROQUIA “SANTOS KIRIL Y METODIY” - DENIA

COMUNIDAD ECLISIASTIKA ORTODOXA BULGARA
EN COMUNIDAD VALENCIANA, DENIA

La Ermita esta cedida para uso compartido con la parroquia de
San Antonio - Denia

НАШИЯТ ПАРАКЛИС СЕГА

АДРЕС (DIRECCIÓN): Camino de la Ermita de Santa Llucia, 29, 03700 Dénia, Alicante

КАК ДА СТИГНЕМ ДО ХРАМА:
Когато влизете в Дения вървите по “av. de Alicante”, минавате покрай автогарата (това е „Plaza Archiduque Carlos”) и свивате в ляво по “calle Patricio Ferrándiz”, на светофара свивате в дясно по „Calle Diana” и карате все на право, преминавате през жп. прелеза и продължавате по „Camí de San Juan”, минавате през едно кръгово (тук взимате вторият изход, като следвате табелата указваща посоката за „Residencia municipal de tercera edad Santa Lucia”, от дясната ви страна остават Lidal и Consum) продължавате на право до „Assagador de Santa Llucia”, тук на това кръстовище леко завивате в ляво, за да останете на „Assagador de Santa Llucia”, това е третата и най-малка улица и има табела указваща посоката за „Residencia municipal de tercera edad Santa Lucia”, след около 150 м. ще стигнете до старческия дом „Residencia municipal de tercera edad Santa Lucia”, който се пада от лявятя ви страна, там ще видите площадка за паркиране покрита с грава, в дъното на паркинга има пътека, също покрита с грава, коята ще ви изведе на широка площадка в края на която се намира параклиса. Това е най-удобното място за паркиране.

Друг маршрут: когато стигнете до кръговото взимате третата отбивка „Camí de Santa Llucia” и следите табелете до „Camí de l’Ermita de Santa Lucia”, карате до края на улицата, от дясната ви страна трябва да остане отбивката за училището “ Colegio Alfa & Omega ”, вие продължавате по малката и тясна уличка до края – срещу вас е параклиса. Тук мястото за паркиране е малко, а улицата по-тясна.

1 коментар:

  1. Много се радвам, че в Испания има не само прекрасна православна църква, обаче и прекрасен свещеник, който распространява нашата вяра по света...В Вашата църква ще дойдат не само българи, но и руснаци, хора от Белорусия, Грузия, Украина...Да Ви пази Господ!
    http://www.stihi.ru/2011/05/03/7388

    http://www.stihi.ru/avtor/opmaltseva

    ОтговорИзтриване