Търсене - BUSQUEDA

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК
За всяка Ваша грижа, нужда или проблем има молитва и може да се намери разрешение.
ВЪПРОСИ КЪМ СВЕЩЕНИКА: http://santa-lucia.site/

04 юни, 2013

СЪОБЩЕНИЕ


 

На 1 юни, Ден на детето, завърши учебната година при нашето църковно училище в гр. Дения. Както вече са известени родителите, новата учебна 2013 – 2014 г. ще бъде открита на 8 септември, на празника РОЖДЕСТВО НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА, със св. Литургия и водосвет за всички деца учащи в Комунидад Валенсиана. Засега учебните занятия остават в събота.

Такси и за тази учебна година няма да има. Ако се съберат 10 или повече деца ще можем да кандидатстваме за легализиране на училището ни от българска страна и за издаване на дипломи. Това също ще позволи да кандидатстваме за финансова помощ, както и ще търсим допълнителни средства за да можем да си наемем редовни учители по български език и литература, история и география, а също така и за набавянето на необходимите ни учебни материали. Уроците по Православен Катехизис – Вероучение, ще продължат да се водят от свещеника.

Тези родители, които желаят да запишат децата си в нашето църковно училище могат да го направят  в храма след св. Литургия или по интернет на  e-mail: rev_aleksandar@yahoo.es. За повече информация тел. 690109682, свещ. Алексанър.

Бог да благослови домовете ви, да ви пази и да ви помага!

свещ. Алексанър.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар