Търсене - BUSQUEDA

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК
За всяка Ваша грижа, нужда или проблем има молитва и може да се намери разрешение.
ВЪПРОСИ КЪМ СВЕЩЕНИКА: http://santa-lucia.site/

12 август, 2014

БОГОСЛУЖЕНИЯ 2014Богослужения в гр. Дения се отслужват в храм “La ermita de Santa Lucia”, адрес:Camino de la Ermita de Santa Lucia Nº 27 (спирате пред сталбите, които ви отвеждат до храма). Адрес за GPS: Partida Santa Llúcia B, 29, Dénia, Alicante; този адрес ще ви изведе на най-удобното място за паркиране, което е пред самата „Residencia municipal de tercera edad Santa Lucia”, в дъното на паркинга, до стената от камъни, има пътека покрита с грава, коята ще ви изведе на широка площадка в края на която се намира параклиса.
 Богослужения в гр. Валенсия за сега няма да има.
Очакваме официално разрешение за ползването на един от салоните на манастира “Convento de la Nuestra Señora al Pie de la Cruz”, адрес: CalleMayor Nº 38, Mislata.
ЗА КОНТАКТ: свещ. Александър, тел. 0034/ 690109682,
e-mailrev_aleksandar@yahoo.es

В гр. Дения

АВГУСТ

15 - петък - УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.

17 - 10 Неделя след Петдесетница. Св. мчк Мирон. Преп. Алипий Иконописец. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.
24 - 11 Хеделя след Петдесетница. Св. свщмчк евтих. Св. мчк Татион. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.
31 – 12 Неделя след Петдесетница. Полагане честния пояс на Пресвета Богородица. Св. свщмчк Киприан, еп. Картагенски. Св. Генадий. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.

СЕПТЕМВРИ
7 – Неделя пред Въздвижение. Св. мчк Созонт. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.
8 – Рождество на Пресвета Богородица.
14 – Въздвижение на Св. Кръст Господен. (КРЪСТОВДЕН). Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.
21 – Неделя след Въздвижение. Св. ап. Кодрат. Св. Исакий Мелетий, еп. Кипърски. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.
28 – 1 Неделя след Неделя подир Въздвижение. Преп. Харитон Изповедник. Св. прор. Варух. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.

СЛЕДВА

КАК ДА СТИГНЕМ ДО ХРАМА В ГР. ДЕНИЯ:
Когато влизете в Дения вървите по “av. de Alicante”, минавате покрай автогарата(това е „PlazaArchiduque Carlos”) и завивате в ляво по“callePatricioFerrándiz”, на светофара завивате в дясно по „CalleDiana” и карате все направо, преминавате през жп. прелеза и продължавате по „Camí de SanJuan”,минавате през едно кръгово (тук взимате вторият изход, като следвате табелата указваща посоката за „Residencia municipal de tercera edadSanta Lucia”, от дясната ви страна остават Lidl иConsum) продължавате направо до„Assagador deSanta Llucia”, тук на това кръстовище леко завивате в ляво, за да останете на„Assagador de SantaLlucia”, това е третата и най-малка улица и има табела указваща посоката за „Residencia municipalde tercera edad Santa Lucia”,след около 150 м. ще стигнете до старческия дом „Residencia municipal detercera edad Santa Lucia”, който се пада от лявятя ви страна, там ще видите площадка за паркиране покрита с грава, в дъното на паркинга има пътека, също покрита с грава, коята ще ви изведе на широка площадка в края на която се намира параклиса. Това е най-удобното място за паркиране. Адресът за GPS: Partida Santa Llúcia B, 29, Dénia,Alicante; този адрес ще ви изведе на посоченото по-горе място за паркиране, което е пред самата резиденция.

Бог да ви благослови, да ви пази и да ви помага.
свещ. Александър


Няма коментари:

Публикуване на коментар