Търсене - BUSQUEDA

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК
За всяка Ваша грижа, нужда или проблем има молитва и може да се намери разрешение.

19 февруари, 2015

БОГОСЛУЖЕНИЯ 2015
Богослужения в гр. Дения се отслужват в храм “La ermita de Santa Lucia”, адрес:Camino de la Ermita de Santa Lucia Nº 27 (спирате пред сталбите, които ви отвеждат до храма). Адрес за GPS: Partida Santa Llúcia B, 29, Dénia, Alicante; този адрес ще ви изведе на най-удобното място за паркиране, което е пред самата „Residencia municipal de tercera edad Santa Lucia”, в дъното на паркинга, до стената от камъни, има пътека покрита с грава, коята ще ви изведе на широка площадка в края на която се намира параклиса.
Богослужения в гр. Валенсия за сега няма да има.
Очакваме официално разрешение след назначаването на новия архиепископ на Валенсия за ползването на един от салоните на манастира “
Convento de la Nuestra Señora al Pie de la Cruz”, адрес: CalleMayor Nº 38, Mislata.
ЗА КОНТАКТ: свещ. Александър, тел. 0034/ 690109682,
e-mail: rev_aleksandar@yahoo.es

В гр. Дения

ФЕВРУАРИ
22 – Неделя Сиропустна (СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ). Намиране честните мощи на с. Мчци в Евгения. ДЕН НА ПРОШКАТА. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.

НАЧАЛО НА ВЕЛИКИЯТ ПОСТ
***
БОГОСЛУЖЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКИЯТ ПОСТ

ФЕВРУАРИ
23 – Понеделник Св. свщмчк Поликарп, еп. Смирненски. Велико повечерие с канона на св. Андрей Критски 1 част от 17:00 ч.
24 – 1-во и 2-ро намиране честната глава на св. Йоан Кръстител. Велико повечерие с канона на св. Андрей Критски 2 част от 17:00 ч.
25 – Св. Тарасий, архиеп. Константинополски. Велико повечерие с канона на св. Андрей Критски 3 част от 17:00 ч.
26 – Св. Порфирий, еп. Газки. Св. мчк Севастисн. Велико повечерие с канона на св. Андрей Критски 4 част от 17:00 ч.
27 - Преп. Прокопий Декаполит изповедник. Малко повечерие с Богородичен акатист 1 статия от 17:00 ч.
28 - Тодорова събота. Преп. Василий изповедник. Св. мчца Кирана Солунска. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие.
МАРТ
1 – Първа Неделя на Великия пост – Православна. Св. Прпмчца Евдокия. Св. Литургия от 12:00 ч. Св. Причастие. Помен за загиналите за освобоздението на България и благодарствена молитва към Бога.


СЛЕДВА


КАК ДА СТИГНЕМ ДО ХРАМА В ГР. ДЕНИЯ:
Когато влизете в Дения вървите по “
av. de Alicante”, минавате покрай автогарата(това е „PlazaArchiduque Carlos”) и завивате в ляво по“callePatricioFerrándiz”, на светофара завивате в дясно по „CalleDiana” и карате все направо, преминавате през жп. прелеза и продължавате по „Camí de SanJuan”,минавате през едно кръгово (тук взимате вторият изход, като следвате табелата указваща посоката за „Residencia municipal de tercera edadSantaLucia”, от дясната ви страна остават Lidl иConsum) продължавате направо до„Assagador deSanta Llucia”, тук на това кръстовище леко завивате в ляво, за да останете на„Assagadorde SantaLlucia”, това е третата и най-малка улица и има табела указваща посоката за „Residencia municipalde tercera edad SantaLucia”,след около 150 м. ще стигнете до старческия дом „Residencia municipal detercera edad Santa Lucia”, който се пада от лявятя ви страна, там ще видите площадка за паркиране покрита с грава, в дъното на паркинга има пътека, също покрита с грава, коята ще ви изведе на широка площадка в края на която се намира параклиса. Това е най-удобното място за паркиране. Адресът за GPS: Partida Santa Llúcia B, 29,Dénia,Alicante; този адрес ще ви изведе на посоченото по-горе място за паркиране, което е пред самата резиденция.

Бог да ви благослови, да ви пази и да ви помага.
свещ.
 Александър

Няма коментари:

Публикуване на коментар