Търсене - BUSQUEDA

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК
За всяка Ваша грижа, нужда или проблем има молитва и може да се намери разрешение.
ВЪПРОСИ КЪМ СВЕЩЕНИКА: http://santa-lucia.site/

25 май, 2015

БОГОСЛУЖЕНИЯ В 2015, в гр. Дения и гр. Валенсия


       Богослуженията в гр. Валенсия се отслужват в манастира
 Convento de la Nuestra Señora al Pie de la Cruz”,
Calle Mayor Nº 38, Mislata, всяка първа неделя на месеца, от 12 ч.Храмът ще бъде отворен през останалите недели от 11ч. до 13 ч., ще се чете утреното правиоло и беседа от книгата „ЗАЩО И КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЯАСТЯВАМЕ”.

Православно неделно училище за възрастни и деца!!!
Всяка неделя от 11 ч.
Ще се чете утреното правило
.
Лекция на тема: ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЧАСТЯВАМЕ
Valencia, Mislata c/Mayor 38, Convento de la Nuestra Señora al Pie de la Cruz

Братя и сестри Православни християни! Най-после имаме помещение,където можем да се молим и отслужваме Света Литургия, да се учим на православна вяра и да си помагаме,за да ни помага и Бог в Който е цялата ни надежда!

нека се възползваме
Заповядайте в неделя
Богослужения в гр. Дения се отслужват в храм “La ermita de Santa Lucia”, адрес:Camino de la Ermita de Santa Lucia 
Nº 27 (спирате пред сталбите, които ви отвеждат до храма). Адрес за GPSPartida Santa Llúcia B, 29, DéniaAlicante; този адрес ще ви изведе на най-удобното място за паркиране, което е пред самата „Residencia municipal de tercera edad Santa Lucia”, в дъното на паркинга, до стената от камъни, има пътека покрита с грава, коята ще ви изведе на широка площадка в края на която се намира параклиса.

В  гр. Дения

МАЙ

30 - събота - Преп. Исакий Далматски. Св. Емилия (ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА). Обща панихида за всички преставилисе в Госпда от 13:00 ч.

31 – 8 Неделя след Пасха – ПЕТДЕСЕТНИЦА. Св. Литургия от  12 ч.  Св. Причастие.


ЮНИ

1 –понеделник - СВЕТИ ДУХ. Св. Мчк Юстин Философ. Св. Мчци Юстин и дружината му. Св. свщмчк Пир. Храмът ще бъде отворен от 11 – 13 ч. (изповед)

7 -  богослужението е във Валенсия -  1 Недля след Петдесетница – на Всички светии. Св. Свщмчк теодот , еп. Анкирски. Св. Мчца Валерия. Св. Литургия от  12 ч.  Св. Причастие. ПЕТРОВИ ЗАГОВЕЗНИ.

8 – НАЧАЛО НА ПЕТРОВИЯ ПОСТ

14 – 2 Неделя след Петдесетница – на Всички български светии. Св. Преп. Елисей. Св. Методий, патр. Цариградски. Св. Литургия от  12 ч. Св. Причастие.

21 – 3 Неделя след Петдесетница. Св. Мчк Юлиан Тарсийски. Св. Свщмчк Терентий, епископ Иконийски. Св. Литургия от  12 ч.  Св. Причастие.

28 – 4 Неделя след Петдесетница. Пренасяне мощите на св. Безсребреници и чудотворци Кир и Йоан. Св. Литургия от  12 ч.  Св. Причастие.

29 – понеделник – Св. Първовърховни апостоли Петър и Павел. ПЕТРОВДЕН. Храмът ще бъде отворен от 11 – 13 ч.

ЮЛИ

5 - богослужението е във Валенсия – 5 Неделя след Петдесетница. Преп. Атанасий Атонски. Преп. Сергий Радонежки чудотворец. Св. Литургия от  12 ч.  Св. Причастие.


КАК ДА СТИГНЕМ ДО ХРАМА В ГР. ДЕНИЯ:
Когато влизете в Дения вървите по “
avde Alicante”, минавате покрай автогарата(това е „PlazaArchiduque Carlos”) и завивате в ляво по“callePatricioFerrándiz”, на светофара завивате в дясно по „CalleDiana” и карате все направо, преминавате през жп. прелеза и продължавате по „Camí de SanJuan”,минавате през едно кръгово (тук взимате вторият изход, като следвате табелата указваща посоката за „Residencia municipal de tercera edadSantaLucia”, от дясната ви страна остават Lidl иConsum) продължавате направо до„Assagador deSanta Llucia”, тук на това кръстовище леко завивате в ляво, за да останете на„Assagadorde SantaLlucia”, това е третата и най-малка улица и има табела указваща посоката за „Residencia municipalde tercera edad SantaLucia”,след около 150 м. ще стигнете до старческия дом „Residencia municipal detercera edad Santa Lucia”, който се пада от лявятя ви страна, там ще видите площадка за паркиране покрита с грава, в дъното на паркинга има пътека, също покрита с грава, коята ще ви изведе на широка площадка в края на която се намира параклиса. Това е най-удобното място за паркиране. Адресът за GPSPartida Santa Llúcia B, 29,Dénia,Alicante; този адрес ще ви изведе на посоченото по-горе място за паркиране, което е пред самата резиденция.



Бог да ви благослови, да ви пази и да ви помага.
свещ. 
Александър


Няма коментари:

Публикуване на коментар