Търсене - BUSQUEDA

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК
За всяка Ваша грижа, нужда или проблем има молитва и може да се намери разрешение.
ВЪПРОСИ КЪМ СВЕЩЕНИКА: http://santa-lucia.site/

04 юни, 2015

БОГОСЛУЖЕНИЯ 2015, в гр. ВАЛЕНСИЯ



Богослуженията в гр. Валенсия се отслужват, за сега, всяка първа неделя на месеца, от 12 ч. Храмът ще бъде отворен през останалите недели от 11ч. до 13 ч., ще се чете утреното правило и беседа от книгата „ЗАЩО И КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЧАСТЯВАМЕ”.

За месец юни първата неделя е на 7 – 1 Неделя след Петдесетница – на Всички светии. Св. Свщмчк Теодот , еп. Анкирски. Св. Мчца Валерия. Св. Литургия от 12 ч. Св. Причастие. След св. Литургия въпроси и разяснения относно беседите от изминалия месец. ПЕТРОВИ ЗАГОВЕЗНИ.

В тази Неделя ще бъде донесена и осветена храмовата икона на св. прпмчк Яков Костурски - Българин, определен за патрон и покровител на нашия енорийски център в гр. Валенсия. Паметта на св. прпмчк Яков Костурски честваме на 1 ноември заедно със загиналите мъченически с него св. прпмчци дякон Яков и монах Дионисий, в този ден честваме и паметта на св. целители, безсребърници и чудотворци Козма и Дамян. Ктитори за изписването на иконата са: Атанас, Александър, Цветан, Александър, Елизабета и Олимпиа.

Братя и сестри Православни християни! Най-после имаме помещение в гр. Валенсия, където можем да се молим и отслужваме Света Литургия, да се учим на православна вяра и да си помагаме, за да ни помага и Бог, в Който е цялата ни надежда!

Нека се възползваме!
Заповядайте в неделя!
Възкръсналият Господ Иисус Христос да благослови домовете ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар