Търсене - BUSQUEDA

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК
За всяка Ваша грижа, нужда или проблем има молитва и може да се намери разрешение.
ВЪПРОСИ КЪМ СВЕЩЕНИКА: http://santa-lucia.site/

29 юни, 2015

Дари или размени дрехите които не употребяваш

В Православната Църква  в гр. Дения – Българска Патриаршия започна инициатива за събиране на употрбявани дрехи како за деца, така и за възрастни. 

Дрехите трябва да са чисти и в добро състояние, да нямат нужда от оправяне.

Те ще бъдат раздавани на нуждаещите се след предварително записване, при което следва да подаде попълнена молба с личните си данни, адрес и социално положение, както и да посочи размера на необходимите му дрехи.

Тези които ще донесат дрехи за размяна могат предварително да изпратят e-mail, в който да посочат размера на дрехите които ще искат да получат в замяна.

При натрупването на достатъчно количество от дрехи те ще бъдат изпращани в помощ на нуждаещите се в България, Украйна и Русия и др. страни.

Дните за събиране на дрехи и записване са:                                                        Всяка сряда от 19 ч. до 20 ч. и Всяка Неделя от 12 ч. до 14 ч. Раздаването на дрехите ще става само в Неделя, след Св. Литургия.

Адрес:                                                                                                                                  Еrmita de Santa Lucia  – parroquia ortodoxa Santos Kiril y Metodiy, Camíno de lа Ermita de Santa Lucia  29, гр. Дения (Аликанте)

За информация и контакт:
тел. 0034/ 690109682
e-mail: rev_aleksandar@yahoo.es
https://www.facebook.com/IglesiaOrtodoxaDenia
Нуждаем се от доброволци за сортирането и раздаването на дрехите.

                                          Свещ. Александър

Няма коментари:

Публикуване на коментар