Търсене - BUSQUEDA

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК

ГОВОРЕТЕ С ВАШИЯ СВЕЩЕНИК
За всяка Ваша грижа, нужда или проблем има молитва и може да се намери разрешение.
ВЪПРОСИ КЪМ СВЕЩЕНИКА: http://santa-lucia.site/

18 март, 2015

СЪОБЩЕНИЕ



Както вече беше обявено на 15 март 2015 бяха възобновени богослуженията в салона  на манастира “Convento de la Nuestra Señora al Pie de la Cruz”, calle Mayor Nº 38, Mislata,  предоставен за нуждите на нашата църковна община и православните българи живеещи в гр. Валенсия и неговите околности. Получено е и разрешение за ремонт на салона и превръщането му в истински православен параклис, според канона и традицията на Св. Православна Църква.
Тези които желаят и могат да помогнат с труд или да предоставят материали и средства за ремонта могат да контактуват с Красимира Бялкова, секретар на енорийския ни център, тел. 663780904, както и с Лазар Капсъзов, организатор на ремонтната група, тел. 645975901.
Разчитаме на вашата помощ и подкрепа за да може да бъде завършен първоначалния ремонт до следващото ни богослужение на Лазаровден - 4 април 2015 г.

За сега предвидените богослужения в гр. Валенсия са:
На 4 април 2015 г. ЛАЗАРОВДЕН, св. Литургиа от 12 ч. Св. Причастие. След св. Литургия ще бъдат благословени приготвените за боядисване яйца.
На 12 април 2015 г.  ВЕЛИКДЕН, на ВТОРО ВЪЗКРЕСЕНИЕ
ще бъде отслужена вечерня с четене на св. Евангелие на различни езици от 14 ч. Благославяне на храната за великденската трапеза.

За контакт и информация за богослуженията и други ваши нужди:
свещ. Александър,
тел. 0034/ 690109682,
e-mailrev_aleksandar@yahoo.es


Няма коментари:

Публикуване на коментар